Felszereltség

VALAMI MINDENKINEK

Minden autóvezető álma, hogy egyedi autójával kitűnjön a tömegből, amely nem úgy néz ki, mint bármely másé.

A LIGIER GROUP széleskörű választást és testre szabhatóságot kínál minden egyes Ligier és Microcar modellnél.

 

A DCI Revolution dízelmotor

Egy fontos döntés a nagyobb élvezethez.

A DCI Revolution Technology motorok fordulópontot hoztak a mopedautó gyártóiparban.

Ezeknek a Lombardini által gyártott dízelmotoroknak az előnyeit azok a műszaki jellemzők határozzák meg, amelyek az autóiparban is szokásosak: kettős kiegyenlítő tengelyek, hengerfej,  nagynyomású közös nyomócsöves elektronikus befecskendezés, döntött motorblokk a súlypont csökkentése érdekében, alumínium motorblokk a súlycsökkentésért, elektromos generátor menedzsment, stb.

A Lombardini DCI Revolution Technology mopedautó motorjai a leggazdaságosabbak és legcsendesebbek a kategóriájukban. Fogyasztásuk mindössze 2,5 liter gázolaj 100 kilométerenként, míg széndioxid kibocsátása csak 65g CO2/km.

Ez a kis motor kiemelkedő köszönhetően a rugalmasságának már alacsony sebességnél is, nem rángatózik gázadáskor és alacsony a zajszintje. Az irányított befecskendezés csökkenti a füstölést, míg az előbefecskendezés mérsékli az égési zajt. Ez a 480 cm3-es, vízhűtéses, kéthengeres dízelmotor a maximális vezetői kényelem, a minimális zajszint és a rezgések csökkentése jegyében lett megtervezve.

Gazdaságos üzemeltetni és egyedülálló használni, ez a motor segíti elő a mopedautók "Easy Parking" technológiáját is. Ez egy különleges rendszer, melynek célja megkönnyíteni az indulást és a parkolási manővereket megakadályozva a hirtelen elindulást, vagy amikor a variátor váltó "Drive" pozícióban van.

 

Az AIR CON opció

Minden kéthengeres DCI Revolution motorral szerelt Ligier és Microcar mopedautóhoz rendelhető klímaberendezés.

A Lombardini dízelmotor számítógép-vezérelt, amely biztosítja, hogy légkondicionálóval gyorsításkor és hegyre felfelé menet ne lépjen fel nyomatékvesztés.

A légkondicionáló berendezés és kezelőszervei beépítve egységet alkotnak, így a belső teret nem kellett módosítani.

A hideg vagy meleg levegőt nagyon gyorsan előállítja a kiegészítő hűtő egységen keresztül a meleg levegőt biztosító rendszer előtt.

 

Kibővített multimédia csomag érintőképernyővel

Az opcionális multimédia csomag a Pioneer AVH-X2600BT video autórádiót 6,1 hüvelykes (15,5 cm) képernyő átmérővel tartalmazza.

Ez a nagy képernyő lehetővé teszi az optimális információolvasást, valamint a hangulatának megfelelően meg lehet változtatni a képernyő háttér színét.

Köszönhetően a vezeték nélküli Bluetooth rendszernek nagyon egyszerűen csatlakoztathatja bármely márkájú okostelefonját. A dupla DIN méretű multimédia lejátszó vezeték nélkül kapcsolódik az okostelefonjához és lehetővé teszi a gyors hozzáférést a zenei könyvtárához.

Ha a jármű áll, a rendszer lehetővé teszi DVD film lejátszását tiszta és ragyogó képminőségben köszönhetően a WVGA ultra fényes érintőképernyőnek és a 800 x 480 pixel felbontásnak.

A multimédia rendszer USB portot is tartalmaz pendrive-on vagy külső merevlemezen tárolt tartalmak lejátszásához.

Köszönhetően az utastérbe telepített kihangosító rendszernek, a telefonálás könnyen kezelhető kihangosító módban egyetlen gomb megnyomásával, praktikusan és biztonságosan.

 

Egy kamera + tolatásérzékelők a még nagyobb biztonságért

A kamera kombinálva a tolatásérzékelőkkel kizárólagos LIGIER GROUP technológia.

Köszönhetően a multimédia rendszer által sugárzott képnek, ha hátramenetbe kapcsol nemcsak a hátrameneti manővert könnyíti meg, de a biztonság is garantált, mivel figyelmezteti a vezetőt bármilyen tárgyra vagy emberre, melyet esetleg nem lát a jármű mögött.

 

Colorline csomagok

Két választható színcsomag, hogy tökéletesítse járműve kinézetét.

  • Colorline: Tető + hátsó spoiler > fehér, fekete, szilva vagy rózsaszín
  • Colorline Plus: Tető + hátsó spoiler + középső konzol + szellőztető rács + km műszeregység háttér + belső kilincsek > fehér, fekete, szilva vagy rózsaszín.

BIZTONSÁG

Minden, amit tudnod kell a biztonságról és a Ligier vagy Microcar mopedautókról

FELSZERELTSÉG

Fedezd fel a Ligier és Microcar mopedautók felszereltségét és motorjait.

TECHNOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ

A Ligier Group értékei, amelynek célkitűzése, hogy a mopedautó motorok teljesítsék a legújabb minőségi előírásokat.

Rólunk

A  K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT hosszú évek óta a legnevesebb mopedautó márkák, úgymint a Ligier, Microcar, Aixam és Casalini hivatalos magyarországi márka képviselete.

Szolgáltatásunk új mopedautók forgalmazása, garanciális szakszerviz és javítás, gyári és egyéb alkatrészek forgalmazása, használt mopedautók értékesítése. Bővebben...

 

 

 

 

 

Impresszum

Weboldal üzemeltető:

 K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT

Székely: 2030 Érd, Vörösmarty utca 5
Telephely: 2030 Érd, Vörösmarty utca 5
Telefon: + 36 70 215 2965
Adószám: 24795724-2-13
Tárhely szolgáltatónk: tarhely.eu

© 2021 Mopedauto Magyarország Kft. • Minden jog fenntartva!

Keresés