BEJELENTKEZÉS
Még nem regisztrált?

Csatlakozzon most! Legyen Ön is mopedautó közösségünk tagja!

A weboldalaink (moped-auto.hu, ligier.hu, casalini.hu, webshop.moped-auto.hu) megfelelő megjelenítéséhez ajánlott technikai paraméterek:

 

Képernyőfelbontás:

Weboldalunk a legújabb webes technológiák alkalmazásával készült, amely alkalmazkodik az Ön kijelzőjének felbontásához. Így akár nagyméretű és nagyfelbontású monitoron, kisméretű netbook-on, ultrabook-on, vagy akár tableten, illetve mobiltelefonon is akadálymentesen olvashatja tartalmainkat.

 

Weboldalaink teljesen új fejlesztések és a legújabb technológiákat alkalmazzák. Emiatt előfordulhat, hogy a régebbi, technológiailag elavult böngészőkben (pl. Internet Explorer 6) az oldal esetleg nem jelenik meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem, vagy nem a kívánt módon működnek.

Weboldalainkat a következőkben javasolt web böngészőkben teszteltük:

  • MS Internet Explorer 10 (minimálisan), de ajánlott a MS Internet Explorer 11 vagy későbbi verziók. A legújabb MS Explorer verziót innen töltheti le:

http://windows.microsoft.com/hu-hu/internet-explorer/download-ie

  • Mozilla Firefox legújabb verzióját innen töltheti le:

http://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

  • Google Chrome legújabb verzióját a következő linkről töltheti le:

http://www.google.com/chrome/

 

JavaScript

Az oldal zavartalan használatához a böngészőjében engedélyezni kell a JavaScript futtatását, amennyiben ez az Ön böngészőjében le van tiltva. Ennek hiányában nem garantálható az oldalak tökeletes megjelenése, illetve megfelelő működése.

 

Flash player

Oldalainkon előfordulhatnak olyan tartalmak, melyekhez szükség van Adobe Flash lejátszóra. Amennyiben az Ön böngészőjéhez még nincs telepítve Flash lejátszó, az alábbi linkről letöltheti azt.

Flash player letöltése: http://get2.adobe.com/flashplayer/

 

Kapcsolódó dokumentumok letöltése és megtekintése

Az oldalakon elérhető és letölthető PDF dokumentumok megtekintéséhez az alábbi ingyenes segédprogram használható:

  • Adobe Acrobat Reader

- Letöltési oldal (hivatalos)

 

 

Weboldal kivitelezés: d'EXTRA-LINE