Rólunk

Cégünk, a Mopedauto Magyarország Kft hivatalos magyarországi  mopedautó importőr, forgalmazó és alkatrész ellátó, továbbá szakszerviz, amely felkészült szakembereivel, tudásával, tapasztalatával a legmagasabb színvonalon kívánja kiszolgálni Önt.

A Mopedauto Magyarország Kft. küldetése a mopedautók térnyerésének elősegítése, a lehető legtöbb információ szolgáltatása, hogy

A MOPED Autó és Alkatrész Kft. kizárólag szakmailag felkészült, profi munkatársakat alkalmaz, akik több éves szakmai múlttal, megbízható munkával és referenciával bizonyították elkötelezettségüket ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában.

Csapatunk már közel húsz éve személy- és tehergépjármű javítással foglakozik. A mopedautók iránti elkötelezettségünk is már sok-sok évre nyúlik vissza a Ligier márka bevezetésével.

 

Szerviz, javítás


Cégünk mopedautó gyári alkatrészellátó Magyarország egész területén.

Vállaljuk mopedautók garanciális szervizelését (tőlünk vásárolt járművekre és igazolt garanciális idő alatt lévő járművekre), továbbá garanciális időn túli mopedautók javítását, karbantartását.

Cégünk saját járműszállító autóval rendelkezik, így a mopedautójának szállítása telephelyünkre vagy a megrendelt helyre az egész ország területén, de akár az országhatáron kívül is megoldható.

FONTOS! Ki kell hangsúlyozzuk, hogy a balesetmentes közlekedéshez és megbízható működéshez mennyire elengedhetetlen a gyári alkatrészek használata és azok beépítése a  mopedautókba a javítások, karbantartások során.

 

Értékesítés


Új mopedautók értékesítése

A gyártmányok és típusok leírásai megtalálhatóak weboldalainkon: moped-auto.hu, ligier.hu, aixamerd.hu

Amennyiben további kérdése merülne fel, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Használt mopedautók értékesítése

Új járművek mellett használt mopedautók értékesítésével is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Kínálatunk folyamatosan változik, cserélődik, ezért bővebb információkért és a pontos kínálatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Igény esetén bizományosi értékesítést is vállalunk.

 

Céginformációk


A cég székelye:
2030 Érd, Vörösmarty utca 05

A cég telephelye, alkatrészbolt, szerviz és jármű értékesítés:
2030 Érd, Vörösmarty utca 5.

Telefonszámunk:
+36 70 215 2965

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 25793914-2-13

EU adószám: HU25793914

Cégjegyzék szám: 13-09-183771

Banki adatok
Bankszámlaszám K&H
HUF : HU 33 10403136 - 50526754 - 77861005
SWIFT : OKHBHUHB

Tárhely szolgáltatónk: tarhely.eu