BEJELENTKEZÉS
Még nem regisztrált?

Csatlakozzon most! Legyen Ön is mopedautó közösségünk tagja!

 

MOPED Autó és Alkatrész Kft.


Magyarországon az egyetlen hivatalos  mopedautó importőr, forgalmazó és alkatrész ellátó, továbbá szakszerviz, amely felkészült szakembereivel, tudásával, tapasztalatával a legmagasabb színvonalon kívánja kiszolgálni Önt.


A MOPED Autó és Alkarész Kft. küldetése a mopedautók térnyerésének elősegítése, a lehető legtöbb információ szolgáltatása, hogy

  • Ön a lehető legkisebb költséggel autózhasson,
  • ezen járművek alacsony fogyasztása és károsanyag kibocsátása révén hozzájárulhassunk a környezet védelméhez,
  • és mindezek mellett olyan magas szintű szerviz szolgáltatás és alkatrészellátás biztosítása, amely hosszú időre garantálja az Ön járművének megbízható működését, így az Ön elégedettségét.

 

A MOPED Autó és Alkatrész Kft. kizárólag szakmailag felkészült, profi munkatársakat alkalmaz, akik több éves szakmai múlttal, megbízható munkával és referenciával bizonyították elkötelezettségüket ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában.
Csapatunk már közel húsz éve személy- és tehergépjármű javítással foglakozik. A mopedautók iránti elkötelezettségünk is már több évre nyúlik vissza a Ligier márka bevezetésével.

Az évek folyamán több gyártóval kötöttünk importőri szerződést mopedautókra és alkatrészeikre, így 2015-re több gyártóval is van kapcsolatunk.

 

Bővebben tevékenységeinkről

Cégünk mopedautó gyári alkatrészellátó Magyarország egész területén.

FONTOS!  A balesetmentes közlekedéshez fontos, hogy kihangsúlyozzuk a csak gyári alkatrészek használatát, beszerelését járműveikbe.

Bővebben - kínálat...

 

Szervizelés

Mopedautók garanciális szervizelése (általunk vásárolt járművekre és igazolt garanciális idő alatt lévő járművekre), továbbá garanciális időn túli járművek szervizelése.
Cégünk saját járműszállító autóval rendelkezik, így az egész ország területén – országon határon kívül -  el tudjuk szállítani telephelyünkre vagy a megrendelt helyre.

Értékesítés

Új mopedautók értékesítése:
A gyártmányok / típusok leírásai megtalálhatóak következő weboldalainkon: www.moped-auto.hu
esetleg további kérdése merülne fel, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Használt mopedautók értékesítése: HASZNÁLT MOPEDAUTO
Új járművek mellett, használt mopedautók értékesítésével is az ügyfelek rendelkezésér állunk. Kínálatunk folyamatosan változik – cserélődik, ezért bővebb információkért és a pontos kínálatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Cégünk bizományi értékesítést is vállal igény esetén.

 

Weboldal kivitelezés: d'EXTRA-LINE