BEJELENTKEZÉS
Még nem regisztrált?

Csatlakozzon most! Legyen Ön is mopedautó közösségünk tagja!

A Microcar 30 éves tapasztalattal folyamatosan fejleszti a járművei designát, biztonsági technológiáját és kényelmi funkcióit.
Microcar társadalmi szerepvállalása:  ISO 9001 és ISO 14001 minősítéssel rendelkezik így már bizonyított, hogy elkötelezett  a minőség és a környezetvédelem mellett.
Microcar a Driveplanet tagja

A Driveplanet 2008-ban jött létre a a mopedatuó piac két legnagyobb szereplőjének a LIGIER ÉS A MICROCAR egyesítésével.
2010-ben  e szegmens-t  40,2°%-al  azaz 10.265 járművel  uralták. 2011-ben a Driveplanet vezető lett a mopedautó piacon.

Driveplanet: 3 független márkát (MICROCAR, LIGIER, DUÉ)  csoportosító véd jelzés.  Önálló termelési helyszínekkel, Franciaország területén, emberi, ipari és természeti forrásokat egyesítve.


Az Automobiles Ligier 20 éves tapasztalattal van a piacon, mint a sport, mopedautó gyártás területén. Továbbá új gyártási technológiák is nekik tudhatunk be.A Microcar az első számú úttörő a biztonsági technikák felfedezésével és bevezetésével.  A cég fő célja a folyamatos fejlesztés, új technológiák bevezetése. A Microcar az elsők közt volt, aki járműveibe beszerelte a kormánykerékbe épített légzsákot


Dué a csoport új tagja, melynek lényege a gazdaságosság.  Ugyan olyan, biztonságot és kényelmet kíván mint a többi jármű, mert ez a típus a két nagy gyártó  tudásából lett „összegyúrva”. 


Weboldal kivitelezés: d'EXTRA-LINE