BEJELENTKEZÉS
Még nem regisztrált?

Csatlakozzon most! Legyen Ön is mopedautó közösségünk tagja!

FELSZERELTSÉG

AMILYENNEK SZERETNÉ... 

Minden autós azt szeretné, hogy a saját autója ne hasonlítson a többire LIGIER GROUP viszonylagosan széles választékot kínál az opciókban, hogy mindenki saját igényei szerint alakíthassa ki Ligier és Microcar gépjárművét.

 

Diesel DCI Révolution - dízel motor

dueldriveEgy nélkülözhetetlen örömforrás

A mopedautóknál a DCI Révolution motor technológiai vízválasztó a segédmotoros kerékpár ágazatban. Lombardini gyártmány, ez a dízelmotor az autógyártásban általában alkalmazott technikai paraméterek előnyeit kihasználja: kiegyenlító tengellyel, Common Rail nagynyommású elektronikus befecskendezés, döntött motorblokk a súlypont eloszlásának megváltoztatására, alumínium motorblokk a súly csökkentésére, motornyomaték és a váltó elektronikus vezérlése

 

fogyasztas

 

A Lombardini DCI Révolution Technologie, a mopedautókban levő motor, a leggazdaságosabb és a leghalkabb motor a kategóriájában. 2,5 liter/100 km-es gázolajfogyasztásával is csak 65 g/ CO²/km a kibocsátása.

Ami megkülönbözteti, a rugalmassága alacsony fordulaton, gyorsulásnál nem rángat, alacsony a zajszintje. Élőbefecskendezéssel csökkenti a füstkibocsátást és az égés hangját. Kéthengeres vízhűtéses, 480 cm3-s dízel, amelyet úgy alakítottak ki, hogy maximális felhasználói kényelmet biztosítson, minimális zajjal és rezgéssel

Gazdaságos a karbantartása, használata közben ez a motor diszkrét és megörökölte az Easy Parking technológiát a mopedautóktól. Ez egy olyan motor, ami arra lett kizárólagosan kifejlesztve, hogy megkönnyítse az indítási és a parkolási manővereket, ’megelőzve a hirtelen indulást vagy pedig a „Drive” (Vezetés) pozícióba történő állítást a váltóban.

CLIMA * opció

 klima

Valamennyi Ligier & Microcar mopedautó, amely a kéthengeres DCI Révolution motorral van felszerelve, opcionálisan klimatizálható.
Ez a Lombardini eredetű számítógéppel vezérelt motor lehetővé teszi a gyorsítási fázisban a hűtött levegő veszteség nélküli kihasználását oldalt is. A klímaberendezés beszerelése és annak kézi vezérlése a belső tér módosítása nélkül kivitelezhető. A hideg és meleg levegő előállítása nagyon gyorsan történik egy kiegészítő hidegblokk beiktatásával a meleg levegő befúvó rendszer előtt.

 

 

Legújabb érintőképernyős multimédiás rendszer

bluetoothOpcióban elérhető multimédia csomag, amely autórádióból, Pioneer AVH-X2600BT 15,5 cm-es átmérőjű multimédia eszközből áll. Ez a nagyszerű kijelző lehetővé teszi az információk optimális leolvasását, és a háttérszín igény szerinti változtatását.

 

 

belso1

A vezeték nélküli Bluetooth rendszernek köszönhetően könnyen összekapcsolódik bármilyen típusú okostelefonnal.

A kettős DIN rendszerű multimédia olvasó vezeték nélkül kapcsolódik az okostelefonokhoz és hozzáférést biztosít a zenei könyvtárhoz is.
Álló helyzetben a rendszer engedélyez DVD nézést is kiváló és fényes képminőségben a WVGA ultrafényes érintőképernyőnek köszönhetően, amelynek felbontása 800.480 pixel.


Van még USB bemenet is, amellyel file-ok is olvashatóak pendrive-ról vagy külső lemezről.
A szabad kéz rendszernek köszönhetően a telefonhívások is praktikusan kezelhetők egy gomb szimpla megnyovsával.

 

 

Kamera és tolatóradar a még nagyobb biztonság érdekében

 tolato kamera

A tolatóradarral kombinált kamera a LIGIER GROUP kizárólagos technológiája. A hátramenetben a multimédia rendszer kijelzőjére küldött kép nemcsak a hátrameneti manőverezést segíti elő, hanem optimális biztonságot is nyúlt azzal, hogy figyelmezteti a vezetőt a jármű mögött levő, nem látható tárgyakra, személyekre.

 

 

 

 

 COLORLINE csomag 

Opcionálisan két színcsomag választható, hogy az Ön járművének megjelenése még tökéletesebb legyen.

 

szin1szin2

• Colorline : Tető + színre fújt hátsó spoiler fehér, fekete, szilvalila vagy pink

• Colorline Plus : Tető + színre fújt hátsó spoiler + középkonzol + szellőztető rács + színre fújt belső ajtókilincs fehér, fekete, szilvalila vagy pink

 

 

 

 

 

 biztonsas

        felszereltseg

 szolgaltatasok  technologia innovavacio

BIZTONSÁG 

Mindent a biztonságról a 
maximum törvényi sebességig.

Liigier és Microcar

plusz iconjel

FELSZERELTSÉG

Fedezze fel a mopedautóhoz kínált
plusz lehetőségeket és az új 
DCI motort.

Ligier és Microcar 

plusz iconjel

 SZOLGÁLTATÁSOK

Alkatrész ellátottság és szerviz. 
A biztonságos közlekedéshez 
nagyon FONTOS a gyár alkatrészek 
beszerelése.

Ligier és Micracar

plusz iconjel

TECHNOLÓGI &
INNOVÁCIÓ

A LIGIER GROUP által gyártott 
mopedautók megfelelnek a 
legújabb minőségi előírásoknak is.

Ligier és Microcar

plusz iconjel

Weboldal kivitelezés: d'EXTRA-LINE